Sunday, October 31, 2010

sweet like bulat bulat kecil yang bewarna warni

i jadi makin semangat untuk doodle sebab ada orang orang sweet macam korang yang suka dengan doodle saya.
anda nak tahu, anda manis macam M&M. =)

okay, so i got a pack of M&M for my birthday.


it feels like i'm in a world with many flying M&M that floats in the air.


awwwwwwwwww. How wonderful huh?

wait a minute. actually, i got 3 pack of M&M!


it feels like i'm the one who's flying.


flying to the cloud of M&M.

okay, you guys mesti wonder, "kenapa perempuan gila ni teruja sangat dengan M&M? macam lah tak boleh beli sendiri."

hey, korang tak pernah dengar ke, makanan free rasa dia lain sikit! :D

and i ate all 3 pack of it. sorang sorang mind you.

and oh, it taste sweet like you guys my reader. serious tak tipu!



notakaki: how irony is it? yesterday my heart get flushed to the toilet bowl, and today, i'm in the circle of M&M rainbow. =)


notakakikaki: myra, sebenanya M&M tu ada lagi dalam beg i sekarang. okay dah, bye.

4 comments:

Myra Z.A said...

hahahahha.yeayyy dpt makan mnm..yeayyyyyyy.awak tipu tadi saya tadi cakap mnm dah habiss..yeayyyyyy...wlaapun dpt 3 ketul je.yeayyyyy.eh 3 biji je.yeayyyyy.nak lagi nanti....yeayyyyyy

Hanis Manis said...

ha sebab ni lah saya tak nak btau awak! haha.

Emira said...

this entry was so coollllllll!! oke a little bit over but i loikeee this very muchh! hey bace ur blog je, elok dari i tak ceria then trus ceria..awhhh! thanksssss darling...=))))

Hanis Manis said...

heeeee. i should thank you act. =)