Monday, October 25, 2010

call-me-back.

sila hubungi saya di 0177714*71.
tuut... tuuut... tuuut... tuuut...


Leto: "hello, tade kredit ke? kenapa nak suruh call?"

Stella: "haah tade kredit. ermmm, awak tak nak jumpa saya ke? awak kan nak balik dah esok."

Leto: "abang saya guna moto lah malam ni. lagipon kawan saya ada kat rumah. nanti lah minggu depan saya balik lagi, kita jumpa lah."

Stella: "tapi minggu ni saya dah start exam. saya nak salam awak. nak awak cium dahi saya."

Leto: "alaaaaa. macam mana ni eh? nantilah saya fikir. nanti saya call awak balik."

Stella: "Jap. awak balik tengahari kan? pagi tu jumpa lah saya dulu."

Leto: "haah kan. okay esok saya amik awak."

Stella: "amik saya pagi pagi taw. kita boleh jumpa lama lama."

Leto: "ha yelah."

Stella: "saya ada surat cinta nak bagi kat awak."

Leto: "kenapa nak bagi surat pulak? cakap je lah sekarang."

Stella: "tak nak. saya nak awak baca jugak."

Leto: "okelah, kita jumpa esok. bye."

....................................................................................

8 am

sila hubungi saya di 0177714*71.

9.30 am

sila hubungi saya di 0177714*71.

10.15am

sila hubungi saya di 0177714*71.

11.25am

sila hubungi saya di 0177714*71.

12.30pm

1 message received.

"saya nak balik dah ni. lain kali lah kita jumpa. sory. nanti saya kol awak. bye."

....................................................................................



saya cuma.. erm.. nak bagi surat tu.

9 comments:

Myra Z.A said...

haha.tertinggal,harini sedih sebab nak beli milo dekat machine keluar air kosong.haha.tertinggal.2 kali.haha.

Hanis Manis said...

haah do. masok 90 sen, tekan milo panas, keluar air panas.

masok 90 sen lagi, tekan milo ais, keluar air kosong ngn ais je.

:(

fussy messy! said...

:(

Kipas Lipas said...

oooh. mcm ni jalan cite sbenar dia.

Hanis Manis said...

boleh jadi director en? ffeeewwwiiit.

kipas lipas said...

ooh. bila masa awk hantar call me back 8 pagi dan berterusan? bukan sy msg, pastu awk senyap je ke? sy dah gerak dlm tgahari baru lah awk hantar call me back? pelik.

Hanis Manis said...

asal awk nak kena perasan cerita ni pasal awak? i'm a writer. i dont write personal crap.

tolong lah jgn nak perasan. hehh.

Hanis Manis said...

btw, semua movie tu cerita benar ke? semua novel tu cerita betol ke? hehh.

Kipas Lipas said...

haha. tp ade movie based on true story. :))