Wednesday, October 13, 2010

mari kita tulis entri pukul 3 pagi

dan cuba untuk mengawal emosi.
wow it rhymes.

oh hawa, Porsche Cayman S tu memang such a babe. a gorgeous one.

and and hawa, kita dah lama nak bagitau hawa benda ni, tapi kita asik lupa. haritu kita tengok cerita piercy jackson and the lightening thieve *okey cerita tu dah lapuk sebab hawa and afiq tak bagi kita tengok kat wayang* pastu kita teringat hawa kata cerita tu tak logik sebab piercy is the son of god tapi dia pakai sneakers untuk terbang. ingat tak? so kita pon google pasal kasut tu and actually it was true that the ancient greeks god wear that shoes to fly to heaven or something like that. cuba tengok ni.



see? this shoes is named Talaria, thanks to Wikipedia.

So kita rasa disebabkan watak dalam cerita tu are teenagers, so it was change to sneakers. just to actually make it seems relevant for teenagers. kita rasa agak kreatif jugak director dia to think in that way sebab it would be so funny kalau piercy tu pakai jeans and sweater then tiba tiba pakai kasut yang macam kat atas ni? sama macam orang pakai night dress dengan kasut bowling. teehee. faham kan?

..............................................................................................................


this is my girlfriend. she's pretty.
dont you think so?

sheryl, i miss you lah. :(

..............................................................................................................

nak tahu fakta yang tiada dalam google atau mana mana buku tak? if a girl wants to follow you to go anywhere even to the toilet, that girl is not being silly. she just miss you too much. and when a girl tells you that she's hungry for at least 5 times max, oh please. she's lying. she's not hungry, she just want you to pick her up. why? because she just miss you too much.


there's a lot to pick up, boys.

11 comments:

Acid said...

ok. aku rase nk ubah statement aku.

perempuan memang sukar di fahami.

haha. peace!

mikhaelahmad said...

lets say piercy tu pakai chiton? or chlamys? sesuai je kot pakai talaria. okey, chiton tu mungkin menipu sikit.

syarky ibrahim said...

er...about the shoes... COMMON KNOWLEDGE LOR!!!!

hawa said...

hahahaha gayman ass is such a babe tak? :)) but still it would be cooler kalau dia guna kasut tu hahaha :))
bangganya saya ada nama saya dalam blog awakkk hahahahaha :)))))
oh and and kte suka lagu he's just a friend tu. :DD

Hanis Manis said...

acid: a women's heart is like the ocean. =)

matt: kalau dia pakai baju bodoh2 tu, dah tade lah sense of urban teenagers. kau faham tak konsep director tu nak kekalkan urban look? its about normal teenagers in millenium era yang just found out he's a son of god. ape kejadah plak nak pakai camtu. kalau dia pakai baju2 tu bagai, aku doubt orang nak tengok cerita tu. kalau kau, aku tak tau ah kan.

oh kalau camtu, harry potter kan witch so dia patot pakai jubah besar dan topi tajam dan pegang penyapu setiap masa lah? haha.

Hanis Manis said...

sharky: lain orang lain pendapat kan. biasa ah tu. tapi betol gak tu, common sense ah wei.

hawa: gayman asss pon such a true babe. haha. cuba dengar yang original version. sedap jgk. =)

mikhaelahmad said...

then bukan sebab dia teenager dia pakai sneaker instead of that stupid thing. sebab director nak something urban, milenium.

kasi lah diorang pakai apa pun. aku bukan minat harry potter, n this piercy.

n oh, before u say it, pape ah.

Hanis Manis said...

kalau tak minat, kenapa bother to comment? haha.
hahh betol lah tu, pape ah.

mikhaelahmad said...

okay.wont bother nimor.

Hanis Manis said...

ahahahahha. tacing tacing. cehh. rilek laaaa der. ;D

sheryl azurin said...

i miss you more lah hanis ! bile nak jmpe ni ! nk story2. nk gossip2. haha