Monday, October 25, 2010

weyh, nak kena kompelin ke?!

harini aku tulis aduan kat dalam borang aduan kepada pihak perpustakaan.
sebab aku bengang dengan minah sorang ni yang asik memekak dan makan makan macam library ni laki dia yang punya padehal boyfriend pon tade.


pastu tak sampai beberapa minit, aduan aku dibalas oleh pihak perpustakaan tersebut. macam ni la aduan yang dibalas tu.

"oh, xpe. Nanti we all pihak library akan ambil tindakan dengan sediakan satu bilik untuk perempuan perempuan gila yang macam ni lepastu kita akan sediakan makanan sekali untuk dia lepastu jagung manis dalam cawan akan disediakan untuk perempuan gila ni sorang je. lagi 2 orang kawan yang selalu kedek- kedek dengan dia tu macam tak perlu kot. beli sendiri. wekk."


Program/Bahagian/Cabang: Bhg tempat untuk skype skype je.


notakaki: tak rasa ke ayat orang yang bertanggungjawab untuk menjawab aduan aku ni agak berterabur. eh bukan agak. memang berterabur gila. berapa kali nak cakap disediakan tah. haha.

notakakikaki: harini rasa agak gembira bukak facebook yang dah lama deactivate and lihat betapa cantiknya tasyaa dash rasa macam nak rogol banyak banyak kali. grrrrrrrr. tasya, jangan lupa i okay?


2 comments:

arifdzulkiffly said...

korg ni..
painin dowh..
skjp pas sana..
skjp pas sini..
ker korg yg wat bnda komen mengomen ni..??
HAHA.
GONG btol..
:D
:)))

Hanis Manis said...

haah. i curi surat aduan tu dari library and wrote to her. hahahaha. :D