Thursday, October 28, 2010

i think i'm drunk without even drinking.

is that even possible?

because if not:

aku tak kan bukak youtube and tengok hannah montanna. i hate her. eh jap, macam mana nak eja han-nah montan-na? han-ah monn-tana? okay whatever. oh, errr macam mana nak eja no matrix kat paper exam? macam mana nak eja huruf A? haha.


tengok, aku lagi mementingkan macam mana nak eja matrix no dari isi kandungan dalam exam paper tu. eh jap, asal ayat macam berterabur ni? maksud aku, soalan exam tu. sebab kalau salah eja huruf A, tak pe kan? haha.

oh and, if i'm not drunk, aku tak kan tengok cerita yang sama 3 kali dari malam tadi. haha.

and and, aku tak kan pergi blog favourite *sila klik wei* aku and baca semua comments dia yang berjumlah 264 tu. literally, aku baca semua. haha.

and and and, if i'm not literally drunk, aku tak kan comment post orang lain berkali kali. i mean 6 kali. ENAM wei! omg. haha.



nak baca post beliau sila tekan ini : pumpang pumpang
oh btw ariff, fyi, idk wim. sel. oh gtfys wei. i mean diy! hahh! amek hang. haha.

aku dengar lagu yang sama berulang ulang kali sampai aku rasa nak muntah keluar lirik lagu ni tapi aku still tak off lagi lagu ni. and yes i'm still listening. haha.

if i'm not drunk, i wont end my every last sentence with 'haha'! hahahahaahaha.

i'm totally drunk.

oh, i'm still listening to the song. haha. bye!

22 comments:

wann afzan said...

A tu xyah spell lah gf! hahahahahah

Hanis Manis said...

oooooohhhh tak yah spell eh? ahahaahahaha. penat pikir macam mana nak eja A. ambil masa 5 minit dekat cover page je. hahahahaha.

ariph™ said...

yes u re drunk! haha

ariph™ said...

ouh, telupa cmmnt tanpa tulis
STFU!

*ok, thx =)

Hanis Manis said...

STFU STFU STFU STFU STFU! :DDDDDDD

Myra Z.A said...

hey perempuan gila yg terbalikkan meja masa org tgh exam lepas tu gelak mcam kite tgh ada dekat funfair,kan kite dah practice before exam we gonna spell the A as eyhhhhhhhhh satu tiga satuu blaa blaaa.haha.

Hanis Manis said...

eyhhhhhhsatu tiga emat lima enam tujuh. ahahaha.

ariph™ said...

STFU lagi!

mikhaelahmad said...

hei kot. haha

Hanis Manis said...

ape yang hei? haha

mikhaelahmad said...

nak sebut A. mungkin eh. haha

Hanis Manis said...

eh satu tiga empat lima enam tujuh! kalau letak eh, kena letak tanda seru ah?
ahahahaha

eh! eh! eh! eh! eh!

erieqa erine said...

makcik....ada award tok kau. g kat blog aku cpt!

Hanis Manis said...

waaaaaaaaaaaaahhhhhhhh. ish tak sangka ada orang cakap blog saya comel, awak tunggu la post lucah dari saya. ha!

masa tu kita tengok stil comel lagi ke tak. haha.


p/s: letak gambar maria ozawa jadi header. bahaahahaha.

hafiz fikri said...

macam kenalll!

Hanis Manis said...

errrrr really? how?

hafiz fikri said...

you went to intec for asasi tesl kan.pernah nampak camtu2 je la tapi.

Hanis Manis said...

oooooo. jap, u kawan eja eh? if i'm not mistaken lah.

hafiz fikri said...

siapa eja?haha.nope,im a friend of syaza adela.i pun kat intec lah dulu,i did my 2 years foundation kat sana but now im in states already.

Wanie Beournally said...

hanis, happy birthday
aku xon fb,jadi enggak tahu deyh :p

Hanis Manis said...

eh silap. tu haziq. ahahaha. ooh now it make sense.

hello. :)

Hanis Manis said...

wanie: tak pelaaaaaah. =)