Wednesday, October 27, 2010

kalau ada anak perempuan nak bagi nama Mary Jane

kalau anak lelaki, Marijuana laaaaa. :D

oh harini first exam memang true. soalan susah gila sampai hanya mampu untuk ketawa. *sigh*
sempat lagi tadi termenung teringat masa exam asasi dekat UITM dulu. itu lagi true. memang tak pernah belajar apa sambil pergi buat exam semi-conscious. haha. datang dah laa paling last sekali. lepas tu pilih kerusi duduk dekat dekat dengan kawan kawan sesetan dalam exam hall. haah memang boleh pilih pilih pon kerusi dia. then, masa exam pandang muka each other sambil buat muka blur. *errr kita pernah belajar eh soalan ni?* hahaha. lepas tu bila bosan, buat gerak gerak badan yang pelik pelik then gelak gelak. memang ceria betol. bila orang keluar awal, mesti buat muka annoyed dekat orang tu sambil rasa jeles kenapa dia boleh siap awal, aku punya banyak lagi kosong. grrrrrrr. then, kalau sorang keluar, semua mesti nak keluar gak. sebab naik kereta sewa sama sama kan. keluar awal pon tak guna.

lagipon aku memang suka tidur dalam exam hall. feel dia lain do.

oh tadi, aku hampir terbalik kan meja dalam exam hall tu. ish malu malu malu malu malu.

berbalik pasal topik nama anak tadi, farah nak letak nama perempuan dia sonia and anak lelaki dia hang daun. pastu dia rasa nama yang dia dah pilih tu nama yang paling comel dalam dunia. errrrr. hang daun? sonia? macam campuran hindustan dengan zaman hang tuah je. hehh. comel konon.

oh, dekat KK ada jual kalau nak sangat.

9 comments:

iznulmuazim said...

haha..pelik gile name hang kebun

Hanis Manis said...

mana ada hang kebun. hang daun laaa. hahaha.

iznulmuazim said...

haha..slah taip la..

Hanis Manis said...

hahahaha. salah taip? jauh sangat tu daun dengan kebun. hahaha

penat study eh? tak pe aku faham. :D

syarky ibrahim said...

ko ngan member ko sama mereng doe.... aik, time asasi takde lak aku pasan korang buat aksi lebih2...

si karut. said...

hahahah! aku nk nmekan caututttttt!!!

Hanis Manis said...

amar: kepaleotak kau wei!!!!!!!!!!!!!! bahaahahahahaha.

mikhaelahmad said...

Plug it, unplug it;
don't strain, I Love You Mary Jane :)

Hanis Manis said...

hits from the bong. :)