Wednesday, June 15, 2011

wordless wednesday #1






13 comments:

bujal X said...

he~~hari ini dalam bloglist saya semua WW~haha~~

Hanis Manis said...

heheh. sama lah kita. da lah noob, harini br tau wordless wednesday tu ape.

beloghakimy said...

hahahahaha... ape benda WW tu hanis?? aku lagi noob..

Hanis Manis said...

kau perli kan kan?

tapi x pe, aku baik so aku bagitau jugak.

WW stands for wordless wednesday where kita tak payah tulis satu patah perkataan pun dalam entri kita pada hari rabu. cuma letak gambar, and leave picture tell its story.

ha tu lah wordless wednesday.

kihkih. *hebat gila aku*

delarocha said...

tak perlu kata apa apa..huhu

Miss canine said...

mesti u sgt suke sbb boleh post doodle u kat blogspot kan..keke... ;p

Hanis Manis said...

@misscanine: sangat suka! hihi.

EZAN IDMA said...

hahahaha terbaik ;p

aida nurin said...

hanis manis doodle is back! yeay! lame x nmpk, rindu da. haha.

Dark Half said...

sibuk jual kain kak cik sorang ni. WW dipraktikkan smpai kat luar blog? pehh!

Hanis Manis said...

hihi. ni cuma fiksyen.

Lucifer said...

lulx. terbaik. hehe. yang ni utk sarkasis hari rabu ok ni

Hanis Manis said...

ha boleh boleh. amik ah. watermark pon takde. haha.