Saturday, June 11, 2011

kemonnnn lah.


"kalau orang korea pakai skirt tak pelah, body dorang hot"
"peha gemok, badan pendek, ada hati nak pakai skirt, kalau cantik tak pe lah jugak"
"orang korea pakai skirt tak pe, sweet je mata memandang, sopan je nampak"

wth.

kemonnn lah wei.
apehal bodoh bebenor ni.


orang kafir ke, orang melayu ke, dosa pandang aurat kan sama je.
kau pandang kafir tak pe, pandang melayu dosa?

kemonnn lah kemonnn.


melayu badan hot, pakai skirt boleh. molek, sedap mata memandang. melayu tak cukup hot, dosa? pelacur katanya.

kemonnn laaaaa kawan.


freehair je tak pe. sikit je. common. tapi pakai skirt, pakai shorts, dosa bebenor. lain lain kategori gamaknya ye?

wei, seriously, kemonnn ah.


malas lah nak cakap pasal agama. aku tak layak, aku tak nak pon. tapi orang melayu ni suka sangat sembang kencang pasal agama padehal yang bercakap tu duduk terkangkang.

kemonnnn lahhhh.


aku tak cakap benda tu tak salah, aku tak cakap perlu digalakkan. aku tak cakap ape pon.
cuma tu lah, tak payah nak sok sok suci cakap pasal agama bila kau gelar orang pelacur.

kemonnn laaaahhh, menyampah pulak aku.





















#notakaki: lain kali kalau nak komen belog hebat macam cik limau ke, jangan bangkang, nanti komen kau tak diapprove. kahkahkah.

#notakakikaki: patotnye bulan june bulan melukis, apehal aku cakap banyak sangat sejak dua menjak ni. ciss.

18 comments:

ashraf said...

wau hangin bebeno ni nampaknya..

kemonn lahhh :P

Hanis Manis said...

tah. kemonn laaahhh hanis. kihkihkih.

delarocha said...

kemon laaa

words wont let me down :-)

be yourself

ezza? said...

ahaha.
naisssss one babe !

waz said...

double standard people. aku benci macam itu juga

Hanis Manis said...

delarocha: be yourself. topeng2 semua buang.


@ezza: kihkihkih.


@waz: cakap macam dia perfect-all- rounded-esok-boleh-masok-syurga. cehh. poodaaahh.

salwaismail said...

nice one. jujur.
(:

RastaMat said...

cermin mimpi..

syafiqakarim said...

mcm penah terbaca ayat2 tersebut
di dlm belog seseorg.kahkah.
kommon la hanis kommon.
typical manusia kan mmg mcm tu.
" kena tgk muka baru leh kutuk "
da phm da..
kommon la kommon.hahah

aRaN said...

style..... budak kelab teater mana ni hebat macam ni hahahaha

Hanis Manis said...

@syafiqa: harharhar. aku mmg tiru blog orang lain pon.



@aran: taktau nak habaq lah!

melon. said...

orang melayu.

Miss canine said...

yg pAsal korea tu betul...apsal org melayu pilih kasih ehh..?? org korea sume boleh....w/pun aku suke gak korea tu..tp, kdg2 nyampah gak ble org ckp camtu..hehe..

J. Abdullah said...

ok this is just creepy because i was twittering today and felt the same thing. i'll write an entry about this and u'd understand why i do.

credit to u.

watdahell said...

berbaloi sket dosa bila tgk aurat yg hot...huhu...ibarat xpose di bulan ramdhan....makin nasik kandaq & korek idung sama je dosanya sbb batal pose tp mana lg best.....

hanya pemikirin cetek aku ...harap jgn dibahas komen ini...weehuuu

Hanis Manis said...

@J: woaahhh ni yang orang paggil dejavu ke eh?


@watdahell: hihi. actually, i agree with u. dosa yang best syok sikit ye dak? x dinafikan. weehuuuu!

Nazrin Saad said...

Apahal ni main petik-petik nama Korea ni??

Minta elakkan dalam entri yang berikutnya. Benda-benda macam ni boleh mengundang marah dalam sedih.

=P

Hanis Manis said...

hahahahaha. saranghae yoooo!