Tuesday, June 21, 2011

quick update

super quick.


we went to shoot today. kat putrajaya, KLIA highway billboard and ampang for Kuala Lumpur skyline.

memang serius panas and penat. tapi today shoot buildings je.

esok 'talent' datang. lagi ramai, lagi payah nak handle lah.





















#notakaki: esok nak pakai catering harini baru nak cari caterer. ada ke yang nak masak last last minute ni? oh, no. bantulah saya.

#notakakikaki: 'talent' means pelakon extra dalam iklan. mereka dipanggil talent.

#notakakikakikaki: semenjak dua menjak punya post menimbulkan banyak tanda tanya. sedih betol.

5 comments:

delarocha said...

kamu pula? sekadar di belakang tabir?

EZAN IDMA said...

takpe. biar jadi tanda tanya dr tak fhm lansong :)

Hanis Manis said...

@delarocha: ha yang menyemak menyemak bawak laptop and fon ke hulu ke hilir macam bajet bajet busy tu lah saya. hiii.


@ezan: heeeeeee. :)

ashraf said...

wah ni masuk tv ke x?

Hanis Manis said...

corporate video laaa. corporate video ukm pun tak keluar tv! hihi.