Monday, June 20, 2011

penat gila. gila penat.

current activity:

amik cuti emergency seminggu kat butik then join production crew buat corporate video untuk Matrade.

emergency lah tu. kihkih.



*************************************************


setelah dua minggu result keluar, baru harini aku dapat tengok.

lain kali jangan mengada tak nak bayar yuran 15 hinggit kalau tak nak result disekat berminggu minggu *yang katanya maksimum 3 hari. hehh*

keputusannya, jatuh 10 point.

tak lah, aku tak salahkan teater. langung tak.

walaupun aku ada 5 production sem lepas, aku tak salahkan teater. serious.

aku salahkan diri sendiri. sebab tak pergi kelas dan tidur membabi buta.

syukur lah. *tarik nafas lega*


















#notakaki: harini first day pergi tengok lokasi. serius, cool. rasa macam orang penting.

6 comments:

EZAN IDMA said...

kire point eh? ehee tak faham ;p

J. Abdullah said...

I like the labels to this post. LOL!

What are you studying actually?

bujal X said...

*ni kira dalam mod kool ah?

Hanis Manis said...

aku rasa post ni kurang disampaikan dgn betol sebab ketiga tiga komen macam kurang pasti.

tade skil penulisan betol. hihi.

@ezan: pointer tu maksud i. dah jatuh 10. hihi. point lah tu dipanggilnya. kan? eh yeke? heeeeee.


@J: i'm studying english literature. tapi involve dgn teater and commercial production.


@bujal: mod kool campur penat. kihkih

iznulmuazim said...

hye hanis ;)

Hanis Manis said...

hye implisit & eksplisit. hihi. ;)