Saturday, February 5, 2011

a thing called changes

my hearts talking but i dont know if i can hold on to it.
what people will say?




a shit called doubt is growing in me. dammit.










UPDATE: ini gambar bajet cun saya. sekian.

16 comments:

belle said...

cute lah hanis. pakai je lah kalau u dah ready :)

Hanis Manis said...

:D

alia shahira said...

OMG ni awak ke? ^.^ teruja sebab comel kowttt!! nice dear!

Hanis Manis said...

haha. ye saye laaaa.

seorang mamalia said...

whooaa i'. thinking bout the same thing too :)

padgie lee said...

hihihi comel :)

Hanis Manis said...

@elly: kan babe? sometimes dia memang terfikir. terdetik.


@padgie: hihi.

HoneymHouri said...

hanis!!!

serius comel :D

wann afzan said...

try lah dlu. mane la tau leh lekat. tapi try slow2. hoho~~

Hanis Manis said...

@hanim: awwwwwwwww. :D



@wann: tiada yang tak mungkin. heeeeeeee~

waz said...

masa aku baru mula pakai (dengan rela hati, before that pakai tak rela hati), aku baru sedar; this is the first step of many steps. and as long as im taking the 'steps', i'll be alright..
go on, babe...take that step :> we'll b alright. promise u.buat apa kesah apa org cakap. :)

Hanis Manis said...

sometimes the steps seems too far to reach. too hard. too rough. dem.

buat benda baik, susah. buat benda jahat, senang gila. its a norm.

kassim said...

yg penting niat kt dalam tu. :)

Valossa Vicious said...

Like? Haha.

Hanis Manis said...

why question mark (?) hee.

waz said...

nis...its a fact. the way creations are. pahala ni, suma urusan tuhan, tp mebi (just mebi; Allah knows all) org yg menempuhi 'kesusahan' sebelum dapat melakukan sesuatu yg baik akan mendapat ganjaran yg lebih drpd org yg mmg sudah sedia melakukan kebaikkan..i do hope u understand this, hanis..apa pun, i support u..so dont mind those voices that hold u back :D