Tuesday, February 15, 2011

a temporary race



ish, gelapnya. aku tak nampak! macam mana aku nak balik ni?



eh, ada cahaya!


ahhhh jauhnya.... tunggu aku!


tolonglah, tolonglah tunggu aku... aku dah nak sampai ni!


sekejap! tunggu sekejap!! ahh, kaki aku sakit. tolonglah....


ahhhhh! gelap!! aku tak nampak!! tolonglah tuhan, aku nak balik!! tolonglahhhhh!!!



peluang yang datang cuma sekali; dah terlepas baru nak ingat Tuhan? titik.









notakaki: mungkin patut beli lilin yang lebih mahal. tahan lama sikit.

21 comments:

waz said...

peluang utk 'pulang' dtg byk kali ..mungkin setiap saat ada peluang tu..hehehe mari kejar cahaya! :>

inspirasiizra said...

like this entry . . .

MATAHARI said...

kau unik lah. keep on writing!

wann afzan said...

pakai torchlight ahhhhhh

Hanis Manis said...

@garisgarishalus: ya tapi peluang untuk pulang tu selalu ditangguhkan. hee.


@inspirasiizra: cuma gambar lilin bukan? :)

Hanis Manis said...

@matahari: setiap manusia pun diciptakan unik. thanks btw. yeah, will do! :)


@wann: haah lah! patot pakai torchlight yang boleh recharge batt. cis.

FH said...

stylee

ghost writer said...

betul kata Lucifer..ko memang unik.

harap penulisan ko semakin berkembang mengikut prinsip dan konsep ko Hanis yang manis...

| Larasephia | said...

ya betul
"KALAU" masih boleh pulang
kalau dah tak ada peluang?
atau kalau dah tak jumpa jalan?
entry sesempoi ini pun boleh buat air mata aku menitik
aku patot blnja kau Marble cheese cake scret recipe la cik Hanis
Haha

Hanis Manis said...

@GH: thanks. flattered sungguh. :')


@Larasephia: ish, ni lagi 2 kali ganda flattering. sedapppnyaaaaa cheese cake. boleh pos through blog tak? hihi. :)

aRaN said...

pakai la spotlight k

apa masalah dgn awak ni??

apa masalah dgn awak ni??

apa masalah dgn awak ni??

apa masalah dgn awak ni??

apa masalah dgn awak ni??

apa masalah dgn awak ni??

Hanis Manis said...

@aran: spotlight mahal laaa!

APA MASALAH AWAK SEKARANG NI??!

anggar berkawand said...

SALAM KENAL DAH..
KUNJUNGAN PERDANA neH//\\
SALAM BERKAWAND..

:D

Syida said...

cahaya dtg sekali jer..
ermm...betol, betol, betol :D

melon. said...

you can still light it up you know.

Dark Half said...

mesej yg dalam x perlukan ayat yg panjang2
thumbs up sista!

The Rebel Kid said...

wow!
opportunity comes but once! grab it while u still have it!!

si karut. said...

isap gam ke kau ni anis..haha!

Hanis Manis said...

@anggar berkawand: hello! :D


@syida: dia datang banyak kali kadang kadang, tapi kita yang bagi dia pergi.


@melon: if you have the strong will. :)

Hanis Manis said...

@dark half:thanks though! :)


@rebelkid: siapa cepat dia dapat! yeehaaa!


@ammar: kepalahotak hang!

i'msosupernotcool said...

owhsome!!