Wednesday, November 10, 2010

Hyper Bola

its an exaggeration of something.
atau percakapan kencang. haha.

thanks Ling Lang, you just screwed my life till the very last moment. i really really love you for that. your exam paper was just a piece of cake that i could choke myself while eating it. i love you too much till i feel like suiciding.


i hope you are happy when i'm gone Ling Lang. i'm sorry i had to go because i cant face the life no more. goodbye now.

okay, sepatotnya kalau gambar bunuh diri mesti macam hitam and scary en? tapi nota bunuh diri saya berwarna warna. haha.

on the second thought.


i'm scared of height. errrr, tak pelah. tak jadi bunuh diri. i rather eat a lot till i explode. :D

btw, cuti dah bermula. saya akan pergi jauh, sangat jauh, untuk masa yang lama, sangat lama. jadi, saya harap awak semua tak lupa saya okay?

ish kenapa rasa sedih ni?

UPDATE: ermmm, i should have posted it by now, but i'm still on the page. still thinking of what i should say.

UPDATE: haihh. dah lah. so long peeps. have a blast holidays!

UPDATE: jap jap, nah i draw you guys something:


6 comments:

sheryl azurin said...

awak nak pergi mana jauh2? awak tak nak jumpe saya ke sem break ni? *sigh

arifdzulkiffly said...

pergi mana??
nak itot..!!
:((

aisha said...

chill la babe. dh lepas kn. haha. again, awesome drawings! :)(bersedialah utk hadapi sem depan. hahaha)

seha said...

hanis manis~~ hoho

Wanie Beournally said...

comey gila suicide note kau, thumbs up!
kau nk g mana,bwk aku skali weyhhh

.:Farah Liyana:. said...

nice one babe :)