Monday, November 8, 2010

encik serabut



blog encik serabut ini sangat best.
bila beliau update saya mesti laju je pergi baca.
memang ultimate stalker pon.

oleh sebab encik serabut ini minta saya lukiskan gambar beliau,
saya pon lukis lah mengikut header blog beliau tu.

tapi ermmm, HanisManis suka warna.
jadi, ini header encik serabut version HanisManis okay?


bila tengok balik, doodle encik serabut ni macam bob marley. haha.
tak tak, dia tak macam bob marley pon.


9 comments:

wann afzan said...

sriusly maria ozawa nk dtg?

didi dido said...

hahahahhaha. nice shade. XD

Aku Hakimy said...

nice.... hahahaha.. gelak terguling2 aku baca... hahahaha

Hanis Manis said...

gf: cuba klik link tersebut untuk tau. tapi best en kalau maria ozawa dtg. :D

didi: haah kan? hee

kimy: hahaha. tak leh bayangkan kalau header blog aran camtu.

aRaN said...

Hahahaha super like jap2 aran review blk :) hehehehhe

Hanis Manis said...

glad u like it! :)

aRaN said...

aran dah post gambar ni kat blog :)

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

hee~
walking frst time snie !
comel pic tu jadi nye..
walking blog akuserabut lak !

Hanis Manis said...

haha. okay thanks sebab menyinggah! :)