Monday, March 14, 2011

roda 24 jam


berbanding tahun ni dan tahun lepas, tahun lepas lebih banyak entri lukis lukis. kenapa tau dak?


hah tu dia punya besaq roda atas tangan tu. sikit je untuk Blogging. itupun sempat usha usha dan komen komen blog blog feveret je. tambah pulak blog feveret ramai, hadeh.

siang kelas dan kerja tulis tulis. merenggong la kat library tu nak kejar dateline. bila malam latihan teater. produksi lagi 7 hari, skrip pun tak hafal lagi. merempat kat panggung sampai pagi semula.

bila dah balik bilik, tangan meronta ronta nak melukis, mata terpejam pejam nak tidur. sigh.

monster A tu apa? apalagi kalau bukan Assignments. hantu betul.






UPDATES:

at least i tak de lah buat perangai hilang lama lama macam orang tu!!!! grrrrr. hihi.


14 comments:

MATAHARI said...

huhu.


jangan lupa masa untuk Dia.

| Larasephia | said...

untungnya kau cik hanis yg manis.
aku punya la rindu nak buat assignment sampai sekarang aku buat kerja freelance dari rumah ; amik upah buat asgment & thesis kt orang. huhuhu

Acid said...

merenggong? ke meronggeng? ke merong mahawangsa?

Hanis Manis said...

@Matahari: terima kasih abang. :)


@Larasephia: sekarang tak leh nak rindu lagi. mungkin 47 tahun setengah akan datang. :P


@acid: hah! yang merong mahawangsa tu lah!

Enaj said...

+Haha, betul2...Monster. So cute. xD

Dark Half said...

takde masa menunjukkan kau ada life!

>______________<

ghost writer said...

masih sempatan lagi tuh untuk buat analitik..

seolah roda kamu cuma ada 3 rim..cuma seputar pada kehidupan sosial kamu.

mana masa untuk cinta kamu..?hihi

Hanis Manis said...

@darkhalf: eeee seriously? aku rasa aku macam tade life. hari hari buat benda sama. bila nak pergi camping kat amsterdam ni??!! huhh. ;)


@GH: kebetulan tengah buat assignment pasal pie chart. hihi. masa cinta....? *kenyit mata*

anOOan said...

wah. 24jam bahagi 3 je? fuuh~tervaek ^.^

Valossa Vicious said...

Monster A. Hell yes monster A.

Hanis Manis said...

HEY YOU!!! GRRRRR. WHERE THE HELL HAVE YOU BEEN? EATEN BY THE MONSTER A IS IT??!!

Sca Ndx said...

betul kata dark half. ko ada life realiti. aku? maya banyak. hehe

Valossa Vicious said...

I noticed the update? Hahahaha Sorry about that.

Yeah, yeah, I'm on my way back.

Hanis Manis said...

hah! memang patot pon u perasan. hee. cepat pulang. i want my story. ;)