Saturday, March 12, 2011

cakap cakap orang lama



"cuti semester ni sampai bila?"

"bulan sembilan. adalah dalam lima bulan cuti."

"uihh lama tu. abis besarkan badan kat umah je lah?"

"eh tak lah. kerja kot nanti. jadi cikgu sambilan kat sekolah."

"hah baguslah tu. cari pengalaman. duduk rumah pun asik main tekan tekan... err ape tu? hah facebook."




kalau saya duk rumah pun, saya tak tekan tekan main facebook,
saya tekan tekan main game jaaahhh! hell yeahhhh!!

9 comments:

delarocha said...

masa kerja pun masih boleh main tekan tekan

MATAHARI said...

aku kerja cuti ni. hue hue hue.


kau jadi cikgu BI kat sekolah cina? wow!

=.= aku jd technician.

ghost writer said...

lima bulan cuti???

lama gilak!

boleh gi old trafford tengok MU main..huh

SagaPutih said...

luc : technician katne bro? good luck

gila lama cuti. good luck jadi cikgu. pening kepala layan student, tapi once kau bleh ngam ngan student, tak jadi masalah.

i once an educator myself

SagaPutih said...

luc : technician katne bro? good luck

gila lama cuti. good luck jadi cikgu. pening kepala layan student, tapi once kau bleh ngam ngan student, tak jadi masalah.

i once an educator myself

Is said...

sama lah. kalau cuti panjang aku main tekan-tekan playstation2.

MATAHARI said...

SagaPutih: aku jadi technician dekat kuching nanti, still in process, der.
thanks!

| Larasephia | said...

selamat pagi cikgu!

:)

Dark Half said...

mesti byk cter best ngajar budak2
teringat cter cikgu weed kena ayat ngan student cina..haha