Wednesday, March 9, 2011

masyarakat pemikiran global dengan slogan "kami boleh!" weeehhaaa!




MALAYSIA BOLEH!



18 comments:

Enaj said...

+True true. xD

ghost writer said...

aha...memang sangat sinis.

tidak ada yang mustahil,semua peringkat BOLEH!

anOOan said...

haha. malaysia memang boleh!

MATAHARI said...

geram aku dengan dengan commentbox tak pop out ni.


nice one!

lagilagi. lagilagi.

Sca Ndx said...

sekarang rokok sebatang je, hehe

Hanis Manis said...

@GH: betol betol BOLEH! weeeeeeee~ ;D


@anooan: kan? kan? ;)


@matahari: dah pernah orang cakap benda yang sama. tapi aku tak reti nak buat pop out berbagai ni. ish, malu kat diri sendiri. :(
tapi nanti, akan datang lagi. :)


@sca: heish, budak sekarang dah kaya. duit belanja 10 ringgit sehari.

| Larasephia | said...

hahahaha

ini kelakar

yeah,malaysia boleh kannnnnnn :)

MATAHARI said...

yeay! pop up!



lukis2. aku pun pelukis, tapi tangan aku dah injured, kau faham2 ja la, shaky,

Hanis Manis said...

@matahari: yay! pop up! heeee. aku faham. tapi kau boleh tetap melukis. cuma bertemakan lukisan bergetar lah. ;)

arts is very creative. we just need to be extra creative.

wann afzan said...

liiiiike kau lukis black mentol tp bukan silver mentol..ngeeeeeee~~

Hanis Manis said...

@wann: eh eh. tak sengaja pulak. haha!

Dark Half said...

nak request komik cter hantu yg lebih berhantu dari hantu kak limah
ala2 hyperbole and a half. boleh la! boleh la! boleh la!
jangan lempang akokk!

Hanis Manis said...

haha! baik, akan dicuba! ;D

MATAHARI said...

i have split personalities and this is just one side of me. i'm a very serious person who doesn't know what serious mean. like, seriously. :) this is what i called our alter ego.
and Lucifer is my alter ego.
hey, i'm scorpio too.

Is said...

'Malaysia Boleh' so, semua pun boleh. apa yang tak boleh. '1 Malaysia', yang majmuk jadi satu dengan ungkapan '1 Malaysia' sebagai lesen. aku benci slogan, slogan ni macam sampah. macam satu2 acara, mesti selalu bertukar2 slogan tiap2 tahun. kalau dah tiap2 tahun bertukar slogan, apa matlamat kau. haha..

Is said...

wah, lucifer tu kau rupanya. rupanya kau orang yang sama yang tinggalkan mesej kat kotak jerit aku. haha. totally different person both of u. split identity la ni. atau itu kau punya ubermench macam dalam filem "Fight Club". filem tu sangat cool!

Hanis Manis said...

@matahari: yaya! high five to scorpioans! hihi


@Is: aku setuju dengan kau. aku benci slogan. dari sekolah aku tak pernah suka buat slogan untuk hari sukan. ish.

MATAHARI said...

-.-' different kan, is?aku rasa macam dah di luar kawalan dah ni.