Thursday, December 30, 2010

vivid imagery


i'm one of your imaginations that seems so real.

**********************************

ya. memang boyfriend kau hot sekarang. femes sangat. hanis zalikha pon nak buat dia jadi calon. aku faham kau nak satu dunia tau kau girlfriend dia. (MIA : My Incik Apex) he's not literally yours by the way.

i'm sorry to say this, but dont be vain. low profile sudah lah. kalau kecundang di tengah jalan, siapa yang malu. orang tua tua kan kata, jangan nak beriya sangat nanti kecewa. dah 3036 orang view follow blog kau pasal dia. woaaahhh. kalau apa apa jadi, penat jugak tu nak jawab beribu orang. haha.

i'm not saying these because i'm jealous or whatever. not at all. i dont even like football player. i dont even know him before. actually, i know none of them. final part 1 haritu pon i tak tengok. and one more, i have this crush to tall guys, no offense. but he's a good player. as a Malaysian, you should be proud of him. and yes, as a girlfriend you should be proud of him. but if you want to stay longer with him, keep it low. its a free advice. take it, or leave it. :)

relationship is a multi player game. you cant play ping pong alone. alone here is define without human or computer player of course. if you are alone, then its not ping pong game, its you standing there beside the ping pong table with a bet. get the idea?


****************************

i'm going home. byebye people. :*

oh and,


happy new year, peeps.



14 comments:

sharima amirah . said...

saya juga setuju kata kata anda.
even kaka2 ofce juga setuju :)

Nira Salvatore said...

'if u want to stay longer with him, keep it low'.

Nak stop update pasal bf dah pasni. But klu dy tny np tade entry psl dy lg da cane ?

adaadean said...

minah tu show off lbih2 pon ta guna kan?
klo da maty dtgh jalan kn maluuu

FH said...

hoho aku tao sape.. biaq la die wei~
plus bf die mmg hot pon. tp aku tak cair lg la.
ala, standard m'sia laa.. baru mng sket da kecoh lebih. ergh. kalau kat man U tak heran dah bende alah ni. hahaha.

kenape aku menaip begini?
tapi bagus gak m'sia menang! bole la bangge sket ngan endon. HAHA! XD

arif@chot said...

HANIS!!!
gimmme 20!!
HAHA.
u ponn bce blog diaa kn..at 1st..cm boleh blaa lagi laaa..tp..lama2..cm annoy pon adaa..
=P
i thought i the one..yg kureng skit..daa laa taa tdow sbb blgwalkin sorg ni,sorg ni..tahu2 je kt blog diaa..
HAHA.
lame.
anyway,happy newyeah!
=)
have a nice day

Hunny Maldini said...

'he's not literally yours by the way.' <------nih memang style!aku suka!

waz said...

aku g check out dia tadi...hmm macam kesian, the blog is more about her love and about the guy more than herself...dia dah macam hilang 'diri'...well, dia pilih utk jadi the faceless girl beside a famous boy; so,...

*pfft

weed something out said...

happy new year to u too. :)

Zaqyah Rezzaq said...

LIKE 10times! ;)

Aku said...

celebrate kat mane???

Bella Luna said...

to all: thanks sebab sudi comment but no offense to anyone, its just a bloody personal view. i'm not condemning anyone as i told her personally jugak benda ni. lets just all of us wish them the best and hope that the girl learn the word privacy more. cheers. :D

SyArk BudAk NaKaL said...

jom join segmen aku wei...http://syarkycrunchy.blogspot.com/2011/01/segmen-we-are-under-18.html

mikhaelahmad said...

aku dengar dah sampai 7k follower. tak beragak. macam kapel dengan Beckham.

belle said...

how LAME i baru nak commeny sekarang. biasalah tak sempat nak stalk sampai habis :)
But, seriously i setuju gila dengan you.
Dia sgt brag ! Seriously shit mmg lah dia kenal sejak b4 apex terkenal tapi tak payah lah nak show off sampai org muak ! I stalk her blog sampai habis. dulu takde pun macamtuh. skunk, dia yg bajet artis lebih2 ! pity her =_________=