Sunday, December 5, 2010

gotcha!

oh, i've been tagged. feeewwwwiiittt.

terima kasih cik garisgarishalus yang ada guitar bernama Benjamin. =)

so here it goes yah.

1. Nama blog korang and kenapa korang letak nama tu.

okay, my bloody blog is named Candy and Some Grass. well, basically sebab i suka candy. no, actually all sweet things. candy is just a symbolization. after all, nama i Hanis Manis kan? heee. its my drugs to talk shits and imagine craps.


these are the reason for the hyperboles. then, some grass means...... errrmmm. do i really have to explain? nah, untuk kepentingan semua, i better not. just noted that, its not this kind of grass.


enough said that, its one of my passion. =)

2. Lima perkara yang korang suka.






oh gambar first tu, sleeping by the way. ada orang kata, i tido macam beruang. cisss.

3. Lima perkara korang tak suka.

is it weird enough to say that all the five things i like are also the five things i dont like?

okay dah, habis dah main tag tag.

kalau rambut aku macam Rapunzel:





notakaki: sebenarnya aku malas do nak fikir nak tulis apa untuk soalan no 3. haha. cik garisgarishalus, mesti awak menyesal tag saya kan? hee.

notakakikaki: pangkor pangkor! yeeehaaaaa!


6 comments:

Privacy_Resident said...

wei ni mesti minat lukis kan masa tadika dulu? haha

tolong lukiskan guinea pig aku boleh? HAHA

waz said...

hahahah yes it does makes sense. perkara yng kita suka, boleh jadi perkara yg kita x suka juga..biar pun sbnrya ko malas nak fikir sbnrya, it does make sense so dun wori :D

x nyesal pun! at least bole buat ko update blog. sengeh2 aku baca

btw tag ni bukan smbarang tag tau..ni award-tagging-thingy..aku tataw sgt tapi award tu award "nice blog" aku tag ko sbb aku honestly suka blog ni :D hehehe

arifdzulkiffly said...

ok cool.
suka 5 PERKARA YANG KORANG SUKA.

cm sehati sejiwa je.?

HAHA.
>:DD
:D

Myra Z.A said...

hahahahaa.hanis,rambut pendek je eh please.ngeri doh tgk u rambut pjg camtu.

poppy dy said...

Thanks manis :)

Hanis Manis said...

cik privacy: tak masa kat tadika tak belajar melukis. belajar nyanyi2 je.

cik garisgarishalus: woahhh. thanks oh babe, rasa macam nak lukiskan u banyak banyak rainbow tapi bila fikir balik, u lukis lagi lawa. heeee. <3

perempuan gila: macam naga en? haha.

poppy: welcome. tapi thanks nape ni babe?