Tuesday, August 3, 2010

tanya sama pokok

apa sebab goyang,
nanti jawab pokok,

angin yang goncang.

tanya sama angin,

apa sebab goncang,

nanti jawab angin,

tanyalah awan.

awan nanti kata,

aku kandung air,
sampai tempat sejuk,

aku pon cair.

tengok dalam air,
nampak bayang bayang,

campak satu batu,
bayang pon hilang.


haah. memang aku saja post entri ni untuk nyanyi lagu ni.


sex orientation : lesbian



i'm in love with CHLOE.
kalau ada sorang perempuan hot suka kat aku, then i'll dump all boys.
selamat jalan romeo.
haha.


i kiss a girl and i like it.


minggu ni nak naik Genting.
jangan tanya dengan siapa, buat apa, naik apa.
nak tinggal handphone di rumah and lupakan semua orang kejap.
boleh kan?

i janji, balik nanti i dah tak mengeluh kuat kuat dah. :' )


it felt so wrong, it felt so right.


minggu depan jangan lupa our date eh ammagirls.
we are gonna party like a rockstar.
bergosip pasal everything.
*pasal bf nik yang hensem mampos, mana tah dia jumpa*
haha.

tapi jangan tanya pasal i kat UKM eh.
i tak nak sedih dah.

oh ya, please amik laaa i kat sini.
i tak nak naik train do.
huhhhhh.


aku rindu korang macam sial.


my head gets so confused.


kalau ada orang hantar msg and say,
"hey u look great"

kena reply apa eh?
gila scary siot.

aku tak suka lah orang orang saiko ni.
shooooh shoooh gi main jauh jauh.


soft skinned, red lips, so kissable.


aku benci betol lelaki merajuk merajuk ni.
kau ingat aku heran kau nak merajok.
blah la wei.
like i care.


untuk aku, kau bukan sesiapa.

=.=


hard to resist, so touchable.


sekarang handphone aku baru install inbox, sent item, button reply.
haha.

kawan kawan, saya dah pandai reply message sekarang.
hebat kan saya?
itulah yang saya belajar selama sebulan kat UKM.


mom, hanis nak balik dah. tunggu eh?






3 comments:

mikhaelahmad said...

have fun

ejaibrahim said...

CANT WAIT!!!!

HoneymHouri said...

wei2.... kem salam kat dunia luar... ^^