Monday, August 9, 2010

aku sebiji bola.

prrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttt!!!
this time,
its red card.

sepucuk surat diterima. :)


Kte nak tulis panjang panjang macam nak update blog sebab tu nak bagi message je. Pertama sekali saya dah jumpa blog afiq kahkahkah i'm the greatest stalker of all time. Okay orang lain mungkin dah tau tapi kte nak bangga diri jugak. Btw sangat comel okay blog dia kte harap korang kahwin dan silalah jangan mengada menggedik semua asyik gaduh lepas tu baik semula tampar karang. Saja je eh nak buat kte jeles. Kte tak faham apa boyfriend kte cakap sebab he's a korean singer/rapper ahaha bukan rapist ya tampar kau lagi sekali kalau salah fikir :P

Hanis hanis, kalau tak suka something, option dia ada dua. either you run away from it, or you bear with it. Kte dapat rasakan penyeksaan hanis dekat ukm tu. Tapi Hanis sentiasa ada option dan kte tau hanis will make the best out of it. Kan? Hanis kan power. Kte tau hanis power sebab hanis kawan dengan kte :D Bukan sebab kte power tapi sebab kte dua lain sangat sebab kte tinggi gemuk rambut lurus cantik tapi hanis kecil kurus rambut kerinting comel tapi still kte jadi kawan baik haha imy banyak banyak while typing this okay:')

Hanis, just because kte tak text tak call apa semua jangan ingat kte tak tau what's going on with you. Jangan ingat kte tak kisah siap lupa hanis semua ya? Kalau hanis fikir macam tu, kte tampar hanis hahaha rasa macam pendera manusia pulak semua orang kte nak tampar sepak bagai bagai ni :P Kalau hanis winduuww kitewww text jela i'll call you okay? nak cerita rahsia pasal ada orang hot yang sesuai dijadikan suami kte also can. hahaha. Okaylah hanis, saya patut tidur. Tadi minum 2 glass of grape punya air berkarbonat. 1 glass of coke and air teh o ais. So sekarang ada banyak gula and semangat nak type banyak banyak. Till then, byebye :)

(p/s: No, i dont stalk your boyfriend, i am stalking you HAHAHA its in my blood so tak boleh nak buat apa dah:P)
(P/s: Jangan rasa pelik of the constant reminder of me missing you. Its just a sign that I am truly missing you and the fact that i dreamed that i lose you and i wont let that happen. NEVER)
(p/s: Sending a message just so you know you always have someone to talk to, and will not judge you under any circumstances)

by, perempuan pakai tudung yang tak pernah pakai serkup.


bercinta pon ada penalti.



aku tak tahu nak cakap macam mana lagi.
aku beruntung dapat kawan kawan yang macam ni.
aku tak pernah mengadu. bercerita. meluahkan perasaan.
but as if mereka memang tahu bila hati aku gundah gulana.
mereka tahu hati aku sedang menangis.
aku hanya berani berterus terang begini hanya di sini; di dunia aku.
tapi di luar, aku berbeza.
aku ketawa, aku senyum; seperti orang biasa.
mungkin kerana aku tak ingin menyusahkan sesiapa.
membebankan sesiapa.
meminta simpati sesiapa.
tapi aku juga manusia biasa.
aku tak boleh lari dari menipu diri aku sendiri.
tidak. ini bukan diri aku.
aku akan berhenti begini.
aku perlu belajar meneruskan hidup dengan apa yang ada.
aku akan berhenti buat kawan kawan aku risau.
aku akan berhenti buat kawan kawan aku menangis.
aku janji.
aku rasa ini anugerah tuhan untuk aku,
dapat kawan kawan macam anda anda.
terima kasih kawan kawan.


goal pon offside; rugi.


just take it.
take your sweet little time.
take the time of the rest of your life pon.
ambil lah. ambil.

aku akan tunggu kau jumpa jawapan kau,
sampai aku mati.

jap. bila kali terakhir aku marajok lama lama eh?
tak pernah kan?
tak salahkan kalau rasa sekali?
sekali je.


kadang kadang refri makan rasuah.


next entri, aku janji akan post benda happy happy.
serious ni wei.
:)


oh haah.
aku memang saja kecilkan stanza dua.





2 comments:

arifdzulkiffly said...

chill gurl..
move on..
:)
okaiedokiesmokie?

Hanis Manis said...

yah, move on. :)