Thursday, November 10, 2011

cerita standard kedai mamak

adaptasi.



































#notakaki: ais kosong adalah air paling lambat nak dapat di kedai mamak. setuju?

#MemangTrue: Bila dokter kaunseling aku tentang anatomy badan selama satu jam.




11 comments:

Anonymous said...

aku paling bengang kalau takat aku mintak ais kosong tp lmbt gilak.


alyaaj.

Lucifer said...

haha, time muka dia berkerut tu comel siak.

manusia biasa said...

ane kat bangi aritu mintak roti tisu .. pastu dia dtg dgn muka x bersalah bagi kitorg tisu je.. haishh ..

bujal X said...

lenkali bawak air mineral sendiri~keh keh~

Didi Florence said...

aer paling cepat siap teh tarik. haha

cantekk said...

tayah le oder air tak bperisa, buang karan je, tgu2 sakit ati... =D
smpai umah t bole minum, lagi bkoyan2,,
hhihi..

wann afzan said...

kau pakai lagi no lama x? btw, aku dh jmpe link Pocahontas. copy paste dr komen post Pocahontas tu. hehe..

littledolphin said...

HAHA.

scene tipikal di kedai mamak.

yes-air yg paling simple tu air yang paling lambat sekali.

lagi sakit hati kalau bila dah sampai, tengok-tengok benda lain.

wann afzan said...

nasib baik aku baca komen kau tu sampai habis before publish. kalau x, sekarang mesti kau dah dapat bertimbun2 gambar baby lina. hahaha..

btw, mapley mana kau pergi ni? noob gila mamak dia.

Zie said...

standard lah tuu~ harga air is directly proportional to how fast can the mamak make the water. lg mahal harga air lg cepat, vice versa. jd kesimpulannya; bawak jer air sendiri~

aswadz said...

sbb dia sruh kita order air manis. jd saja2 anta lmbt.