Friday, November 4, 2011

bila lukis lembu,

perut berkeroncong bagai nak rak.






ish comel pulak rasa. teehee.













#notakaki: aku suka lembu kaler coklat. sexy.
#notakakikaki: tapi aku lagi suka kalau lembu kaler kuning. hoyeaaahh.

#ImpressiveAchievement: bebas nikotin selama seminggu, tahniah. selama seminggu jugak demam, tahniah.


7 comments:

Lucifer said...

._. nanti aku ada masa aku review kau boleh untuk Kaos! aku dan kawan aku gemar doodle kau.

Zie said...

that's a very healthy cow you got there~ wish you also will be as healthy as the cow. hehehe

Hanis Manis said...

@lucifer: hah boleh. hoyeahh. :)
aku nak link dia. ni yang zine komik tu kan? aku nak hantar satu lah kat sana. yang haritu kau bagi, aku dah delete post tu.


@zie: i hope so. :)

Lucifer said...

jap, yang ni, http://zonxkaosx.blogspot.com/

littledolphin said...

SELAMAT HARI RAYA IDULADHA KAWAN! ;D

comel lembu tu!

I love your doodle.

still tak boleh lupa yang doodle masuk tandas malam-malam tu.hehe

sharil azril said...

can i have ur facebook?

sha said...

LOL! serious comel ^_^