Sunday, October 30, 2011

aku ada benda nak cakap dengan korang ni

teeheee.


betol ni. serious. and because i'm so famous and everybody loves me,


i get plenty of presents. sampai tak larat nak buka. serious wei.


they even sang me a song. siap request kat radio taw! aku cakap serious ni.


birthday card memang tak yah cerita lah. dari minggu lepas dah dapat.


and i get a giant chocolate cake with 20 candles. kan aku dah kata, aku serious. ish.

cool gila kan jadi aku? kau hader? haha.





nahh aku serious tipu. kau gila ke percaya?

so because i was born on Halloween eve,


i spent my birthday watching Nang Nak dalam bilik. terbaik.
jadi, Nang Nak lah orang pertama yang wish aku happy birthday. memang terbaik.

haha.













#ThingsYouWannaDoAt20: i dont wanna be 20.

15 comments:

wann afzan said...

kau bkn takut tgk cite hantu ke? haha.

nway, happy birthday =)

sueRAFE said...

but u gotta be 20.have a blast :)

Yasmin ♥ said...

Hahahaha :DD

syira rahim said...

Happy birthday!!!!

ENCIK TIKUS said...

betul ke umur kau 20 tahun ?

mudanya..

apa pun selamat ulang tahun yang ke - 20..

Hanis Manis said...

@wann: tu ah. konon konon dah besar ah. haha.


@suerafe: yeah, i got to be 20.


@syira rahim: thanks though!


@ENCIKTIKUS: yup, aku serious ni.

Lucifer said...

seriusly, kau lahir 30 okt? serius?

sha said...

happy birthday! or should i say happy belated birthday ._.
have a great life ahead!

littledolphin said...

selamat hari lahir kawan!

bergembiralah ye.

:)

Hanis Manis said...

@lucifer: like seriously. why lah?


@sha: thanks bbe!


@littledolphin: ur name reminds me of colour pencils. haha. :)

Lucifer said...

kau seharijadi dengan aku. ._. selamat selamat.

Syida said...

Happy Birthday Dear, Nang Nak pon best aper. semoga tercapai aper yg diimpikan. okay XD

Hanis Manis said...

@Lucifer: oh serious? geng lah kita! highfive! u must be 200 years old kan? haha.


@syida: memang best. thanks. :)

Zie said...

oh! welcome to the club! age is just number, it doesn't justify who we are or how we should behave. i'm 20 but i still love to eat lots of sweets, jump around when people asked me to sit down quietly, and make cute face whenever people get mad at me.

GG said...

selamat hari lahir. :)