Tuesday, July 19, 2011

i think i'm a murderer

or going to be. soon.

oh yesssss!

ahh, what the heck aye.


woaaahh, definite yess!

hekeleh.

wuhhuuuuu! yey yey!

ish banyak banyak kali tanye nape ni?


MUAHAHAHAAHA

YES YES SAVE SAVE!


so as you can see, inilah aktiviti harian terkini. seronok kan? for games addict that never get enough of game and boleh habiskan semua level dalam satu hari tanpa tidur, hell yes.

eh jap, one crucial point tertinggal lah, laptop aku - Benjamin, tiada antivirus or protection or whatever. none. nada. ziltch. seriously, believe me. habis macam mana Benjamin boleh survive tanpa itu semua for more than 1 year? sebab Benjamin kan kacak dan awesome. hihihi.

ya ya aku tau, i shouldn't done that. memang menempah maut untuk Benjamin. but i just cant help it. and for those yang dah lama baca Candy and some Grass, you should know that i'm bad in technologies and stuff. no no screw that, i'm actually a total fucked up in these kind of stuff. (download game pandai)

so, tujuan entri ini adalah untuk minta pendapat kawan kawan sekalian, what should i do?

yes, i admit, i'm that hopeless.












#notakaki: tapi kalau kau suruh aku berenti download game merapu merapan kat internet, aku tak nak. so, bagi cadangan lain. hee.

15 comments:

Nazrin Saad said...

Beli antivirus. Praktikal tak cadangan ni?

Hanis Manis said...

sangattttttt. =.=

hawa said...

ada kawan mak kte power komputer. dia cakap lepas download benda, pergi clean local disk c tu. cara dia :

pergi my computer, right click dekat local disk c tu, tekan kat properties dan nanti nampak pie chart *hahaha* dan ada disk cleanup kat situ. Click dan delete lah semua yang kat situ.

FAHAM TAK HANIS? cuba try.

Acid said...

senag aja. donlot laa antivirus pulak. jgn donlot game jerk!

tiq said...

Hanis meh aku nak kongsi pendapat keh keh :]

Aku pon suka gila download game dan install game berjuta ribu kat lappy. mmg sebijik laa situasi macam kau ahaha. Tapi kan, lama2 lappy jadik lembab gilaaa sbb berat sgt dengan game. Tapi lappy aku ada je antivirus. Pastu aku pon uninstall game2 yg dah habis main. sama gak still lembab. pastu ada org ckp, format je lappy. Tapi aku tak format sbb sayang semua harta karun karut marut ada dlm tu :(.
kesimpulannya, beli PC lah Hanis. org cakap PC lagi best main game berbanding laptop :P

hana sudradjat said...

kawan,saya pun noob gak bab2 teknologi ni.so,i have no suggestion.hahahaha.oops sorry.TERgelak.hehe

wann afzan said...

donlod je antivirus. yg free. hahah. ataupun cr org yg ade cd antivirus. bdk ftsm mesti ramai ade. tp aku xde. hahahahah

ezza? said...

yes, betul kata orang atas.
beli antivirus kalau you sayangkan Benjamin.

Sca Ndx said...

cari antivirus yang dah dicrack. praktikal tak cdgn ni? hehhe

Zie said...

download lah antivirus....belambak free kt internet. kan rajin mendownload~~

Amar Alis said...

ipone aku senasib dengan laptop kau. aku juga murderer of electronic organisma.

Hanis Manis said...

@hawa: lepas buat cleanup disk tu nnt game semua hilang ke? *tengok tu masih pentingkan game*


@acid: massalahnya aku tak tau macam mana nak download antivirus. or antivirus apa nak didownload. get the point?


@tiq: tak kacak dan awesome ah nanti. hihi.


@hana: u suxxxx! heeeee. ;P


@wann: kau je kawan ftsm yang aku ada. dem ah.

Hanis Manis said...

@ezza: errrrr. mesti mahal kan. game tu free je. ahahaahahaha.


@scandx: pastu? crack kan lagi? omg, speak language yang i faham boleh tak? hihi.


@zie: yup. thats the thing. macam mana nak tau antivirus apa yang ok and tak ok. macam mana nak buat and so on. i'm that stupid, remember?


@amaralis: congratulations bro! hee.

hawa said...

tak tak. dia cuma buang benda yang maybe akan membiakkan virus virus cinta sakti je. :))

Hanis Manis said...

@hawa: oooooo okay mari kita cuba sekarang.