Wednesday, May 5, 2010

looong stoned night

saja curi ayat padgie lee.

1 May 2010

dah lama tak keluar, asek kerja.
haihh bosan. bosan.
jadi memandangkan 1 may hari pekerja dan baru dapat gaji,
went back to Putrajaya.
to had fun.

1 May 2010, noon.

padgie, hanis, mia.
oldtown ; tempat tersorok.
cerita cerita, gelak gelak, tunggu padgie habis minom air.
tu laaa tamak lagi.
mia, nanti kita hang out lagi ya? :' )
oh ya. thanks to kawan kawan padgie jugak.
comel tapi lupa nama dia.

1 May 2010, evening.

Danial, Kuman, Afiq, Panjang:
"kitorang dah tau nak buat ape lepas ni!"
"buat ape?"
"BARBEQUE!!!!!!"
*dengan nada suara dan ekspresi yang teruja*

so, danial dilantik menjadi Manager.
dan saya dilantik menjadi assistant bendahari.
ahaahahahahaha.

lepas kira orang, kira duit, talifon orang, talifon tuan rumah,
"okey kita beli ayam empat kilo. "

beli barang barang kat carrefour.
cari ayam, sos buatan malaysia, air kordial, jajan jajan.

1 May 2010, night.

balik rumah, mandi, pinjam baju afiq.
*amek teros*
pergi rumah asriq, si tuan rumah.
to get things ready.

wanie, si biro ayam.
potong ayam macam nak betukang buat rumah.
dari luar pon boleh dengar. hee.

hanis, si biro air.
"tebal lidah aku minom air kau buat hanis"
(-____-' )
oh ya, aku campur air anggur tu dengan air oren dan air epal.
padan muka korang.
ahahahhahahaa.
terima kasih ya kayat, sebab tolong tadahkan air. :)

biro biro bakar arang.

biro masak ayam sehati sejiwa.
dua dua pentogel ayam.

buat barbeque atas pasu famy.
dah hitam dah pasu kau.
ahahahhhahahhaa

while waiting for the chicken to cook,
these are some of the pictures curi dari camera padgie and danial.
mari kenal dengan yang lain lain.

padgie si biro makan, asriq si biro perumahan, jane and nora.

oh yah. ini lah danial, si manager.
kau memang manager paling garang aku pernah jumpa.
ahahahahahahahahaha.

ini alifff.
dah, kau tak payah nak usik usik ayam tu. teehee.

hanis, biro sekuriti ayam dan asriq nizam.

afiq si biro muzik 1
dan juga tukang kipas ayam.

kuman si biro muzik 2.

btw, gambar kayat tak ada.
panjang dengan awek dia yang pakai baju sama cam aku pon tak ada.
maaflah ya.

so that's about it.
lepas makan makan,
lepak lepak jap.
kesian wanie, jane, nora,
kena basoh pinggan ya?
hee. terima kasih laa.

oh and and, asriq, kitorang curi banyak jambu kat rumah kau.
ahahahahahahahahaha.

after suma dah settle,
asriq pergi main futsal.
the rest pergi jalan jalan.
:DD

2 May 2010, after midnight.

first stop


jambatan tulang.



keringkan seluar atas kereta danial.
oh yang pakai baju hitam itu lah famy si tuan pasu.
tadi tak ada pulak gambar dia masa barbeque.

ha yang sebelah saya tu, bob.
biro, ermm biro makan.
heeeeeee.

lepas hampir setahun kita chat kat myspace, kat facebook,
jumpa jugak akhirnya. :' )
well that is the good side of internet.

kami wanita wanita mengandung.

second stop

tasik naga.

full moon. :))

the picture wasn't clear.
biasalah dah malam.

then hantar jane ngn nora balik.
rugi tak dapat ikot pergi makan.
sian jane, tidor dalam keadaan kelaparan.
hee.

third stop.

restoran pinggiran putra.

lapa eh bob?

alip susah nak telan makanan sebab ade pak cik karoke gune mike rosak.
ahahahhahahahaha.

kuman, kau selalu gedik.
wanie, belikan man tali pinggang ya.
tade lah seluar jatoh dikhalayak ramai.

oooohh. ahhhh.
:D

si perot buncit makan banyak.

jeli ABC, traffic light.

famy tamak, nak makan kira duit banyak kali.
ahahaahahahahahha.

semua lumba minom air gelas besar.
pemenangnya, afiq.
badan je keding, perot besar cam tong.

fourth stop.

jambatan emas.


ahhh. gay gay sekalian.
teeheee.

kau memang selekeh hanis. hehh.

cukop sempoi tak siap baring baring.
semua nak cuba kentut akibat perot terlampau kenyang.

wanie:
"weyh aku dah tak tahan dah ni nak kencing!!"

last stop.

mamak kembar.

lepas hantar kuman, wanie ngan padgie balik,
pegi singgah mamak kembar jap.
jumpa asriq baru lepas balik main futsal.
tapi dah tak larat nak snap picture.
penat sangat.
suma muka sober gila babi.
ahahaahahahhaa.

2 May 2010, 4.25 am

letak kepala atas bantal, teros tido.
tak fikir ape dah.

so that's the end of it.
great time. great laugh.
gelak sampai sakit pipi, senak perot.
orang stone pon tak gelak macam kita.
mungkin sebab minom air aku buat.
heeeeeeeee.

seronok betol.
bila pikir balik mesti senyum senyum.
lain kali kita buat lagi ya?

terima kasih anda anda. :' )

footnote: mana? biasaaaaa bro!!!!

2 comments:

padgie. said...

haha seronok sgt. ta sabar na lepak dgn hanis lg. :D

Hanis Manis said...

boleh boleh. :DD